Wat is magnetiseren?

Magnetiseren, een oeroude behandelwijze, wordt ook wel energetisch lichaamswerk genoemd. Energie is overal om ons heen. Het hele universum is gevuld met deze energie en elk levend wezen heeft een energieveld om zich heen. Het menselijk lichaam bestaat niet alleen uit vaste of vloeibare materie, maar ook uit energie. Dit kunnen we met het blote oog niet zien. Het energieveld rondom het lichaam waar de magnetiseur in werkt heet aura.

Bij het magnetiseren maak ik gebruik van gekanaliseerde, zuivere energie, die ik doorgeef. Via mijn handen wordt de helende energie gebundeld en daar gebruikt waar het lichaam het nodig heeft. Niet alleen de zieke plek wordt behandeld, maar jij totaal, als mens.

Wat doet een energetisch therapeut?

Tijdens een behandeling lig je geheel gekleed op een behandeltafel en geef ik genezende energie boven het lichaam. Ik behandel intuïtief door te weten, te zien en te voelen. Met de bedoeling om lichamelijke, emotionele en mentale klachten op te sporen en te verhelpen.

Niet alleen de klacht wordt aangepakt, er wordt ruim aandacht besteed aan de oorzaak hiervan.  Lichamelijke pijn wordt voor ongeveer 80% veroorzaakt door energetische blokkades. Ontstaan door negatieve ervaringen in het leven van een mens. Door onderdrukte en weggestopte pijn, vaak in de kindertijd. Soms zijn blokkades al jaren in het energiesysteem, dus rond het lichaam aanwezig, om zich op latere leeftijd te uiten in ziekte of klachten. De magnetiseur kan de verstoringen en blokkades rondom het lichaam gewaar worden en opruimen. De aura wordt ‘schoongemaakt’ en aangevuld met zuivere energie, waardoor lichaam en geest weer in balans komen. Hierdoor ga je je beter, positiever en energieker voelen.