Magnetiseur Irma Hoogeveen

Opgegroeid in Hoogmade in het Groene Hart in Zuid-Holland en alweer jaren gevestigd in Hazerswoude, precies tussen Alphen aan den Rijn, Zoetermeer en Leiden in, waar ik ben gestart met mijn energetische behandelingen.

Ik heb al meer dan 30 jaar een dienstverlenend beroep, de laatste jaren bij een bekende zorginstelling. Als heldervoelend en -wetend persoon leerde ik mijn  intuïtie ontwikkelen, een gave waarmee ik andere mensen kan en wil helpen.

In mijn directe omgeving was het voor mij gebruikelijk om mijn dierbaren en mijn kinderen te behandelen met mijn handen bij pijnen of koorts.

Opleiding en ervaring

Door mijn werk in de zorg en hulpverlening en interesse daarin, ben ik mij verder gaan scholen: In 2013 studeerde ik af als HBO Pedagoog. 

In 2017, na een reis door de USA die mij veel inzichten gaf, ben ik mijn intuïtieve vaardigheden gaan uitbreiden met kennis: sinds 2020 ben ik gediplomeerd Energetisch Therapeut.

Het behandelen van mensen in mijn praktijk aan huis heeft mij groei en ontwikkeling en een schat aan kennis en ervaring gebracht, die ik mag inzetten in dit mooie vak van energetisch therapeut

Het verleden en de toekomst, alles is onze illusie.

Ons korte leven op deze planeet vormt nog niet eens een bliksemflits in de eeuwigheid. Geniet van je tijd hier en nu. Laat je in vervoering brengen, laat je hart spreken. Leef in het licht van jouw ziel, leef vanuit liefde.

Alleen de liefde en de stilte zijn onsterfelijk   Omnia vincit amor

– Michael Pilarczyk –